om
lofoten bakeri

Kanelsnurr - ikon

håndverk og tradisjon

Lofoten Bakeri ble etablert i 2017. Bakeriet overtok lokalene etter Ernst Hansens Bakeri som hadde drevet bakeri i Leknes sentrum i flere tiår. Lofoten Bakeri produserer et utvalg unike brød, søtbakst og annen gjærbakst hver dag i Leknes sentrum. Kafeen og utsalget tiltrekker seg mange lokale og tilreisende kunder. Både på grunn av de gode produktene, men også den gode stemningen og den lune atmosfæren. På varme sommerdager kan god kaffe og god mat nytes i den store uteserveringen.

vi er lofoten bakeri

Laima - Lofoten Bakeri, Leknes

Laima Selemonaviciene

Driftsleder

Laima - Lofoten Bakeri, Leknes

Laima Selemonaviciene

Driftsleder

Laima - Lofoten Bakeri, Leknes

Laima Selemonaviciene

Driftsleder

Bent Helenius

Bent Helenius

Baker

lyst til å jobbe hos oss?

Vi er på jakt etter ny baker. Se stillingsinfo og søk her